Oldal kiválasztása

Portfólió

Munkáink

Multimédia

Vágás, szerkesztés, dalszöveg, zeneszerzés.

Kisvállalkozóknak

(Fast To Go )
Nem csak a digitális jelenlét elengedhetetlen, hanem hogy a potenciális kuncsaftok megismerjék a szolgáltatásod. Segíteni kell őket “ötletet” adni, hogy miért és miben tudnál segíteni és mit is jelent az, amivel foglalkozol azon kívül, amit már tudnak.

Legfrissebb oldal:
www.lakatosluca.hu

Digitális névjegykártyák

Portfolio és Landingpage

(Fast To Go )
CV-t, önéletrajz online? Egyre több igény van arra, hogy az emberek digitálisan osszák meg portfóliójukat, munkatapasztalataik. A vizuális élmény sokkal befolyásolóbb, egy kép, egy-két gondolat, hanghatás igény szerint sokrétűen hat. Ízelítő az illető személyiségéről, munkáiról. Természetesen a fontosabb információk az oldalon nyomtatható formátumban is letölthetőek.

Legfrissebb webshop

www.eszterstegelmann.com

(Great To Go + egyénreszabás)
Branding (logo, arculattervezés), marketingstratégia, Szöveges tartalom, fotók készítése, webshop (layout, személyreszabás), eladói partnerkapcsolatok elősegítése, menedzselése

Az oldal ápolását, termöszetesen segítjük, a munka nagyrészét azonban átadtuk a megrendelőnek. A munkafolyamat során ugyanis időt fordítottunk arra is, hogy a tulajdonos, megtanulja, hogy hogyan kezelje, végezze a fontosabb és gyakoribb műveleteket.

Individuális blogok

A saját tartalom generálása rengeteg időt követel meg. Mégis egyre több oldal és szolgáltatás kívánja meg, hogy informáljuk az ügyfeleink. Az írás egyben megszólítás és fontos kapcsolatteremtő és kapcsolattartó eszköz. Fontos a stílus, a tartalom, de ami mégfontosabb a tálalás. A felhasználóbarát gondolkodás itt is elengedhetetlen.
Amin jelenleg dolgozunk:
www.eletzona.com

Munkatársaknak, belső embereknek

Intern oldalak

Szervezeteknek, közösségeknek fontos, egy belső digitális tér, ahol belső információkat,  specifikus információkat, rendezvényszervezést, projektfolyamatokat bonyolíthatnak le.

Saját hanganyagok

Dalszöveg és zeneszerzés.

LOGOFOLIO

PowerPoint prezentáció,
online Workshop-ok,
online szemináriumok
házon belül és házon kívül. 

Hétvégén sem állunk meg. Nálunk ekkor indul be igazán az élet, családias hangulatban.

Kezdjük el

Ötleteid vannak? Fejlesztenél?
Új vállalkozásba kezdessz?

2 + 4 =